MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i...
fot. materiały prasowe Zamku Książ w Wałbrzychu

Ostatni szef kuchni Hochbergów na Zamku Książ i jego niezwykłe zdjęcia. Jak wyglądała najnowocześniejsza kuchnia z początku XX w.?

Kuchnia obsługiwana była przez zespół kucharzy

Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i światowe standardy wdrażał gotując na zamku.

Zobacz również

Przegląd prasy z Czarnych w czerwcu

NOWE
Przegląd prasy z Czarnych w czerwcu

Przegląd prasy z Lubawki w czerwcu

NOWE
Przegląd prasy z Lubawki w czerwcu

Polecamy

Piżamy na lato za mniej niż 40 złotych. Lekkie, przewiewne i urocze

Piżamy na lato za mniej niż 40 złotych. Lekkie, przewiewne i urocze

Upał w czasie ciąży szkodzi dziecku. Wpływa na długość jego życia, a nawet... zarobki

Upał w czasie ciąży szkodzi dziecku. Wpływa na długość jego życia, a nawet... zarobki

Zamojski „Eurofolk” jednak się odbędzie. Impreza zapowiada się wyjątkowo

Zamojski „Eurofolk” jednak się odbędzie. Impreza zapowiada się wyjątkowo